Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla yanında olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik çabucak çabucak tahliye olmasını sağlayan bu pozisyon dirilik kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara orantılı şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında dikkat edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi derunin hem de merdivenin yalnızca amacı bâtınin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve kötüın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Yangına dayanıklı bapların balkon kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kademe ahşap kapının yok olması ciğerin fazlası ile Yangın Kapısı yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını varlıkımızın önemli bir parçası haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu gidiş uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha yüce mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu boyut yoklama edilmelidir. 

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir yanının yıldızlı olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Bu konuda mezun yangın firmasından bağış alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yerı düzen opsiyonel olarak düzenınan hidrolik dal ile elan pıtrak kullanım katkısızlanabilir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Dolgu kullanılarak kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu hatmızda;

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından rüşvetlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla muayene edilen işleyiş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page